2022-05-06 07:40:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Az életed akkor kap új irányt, ha pontos céljaid vannak

Napi horoszkóp május 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egyre inkább érezheted, hogy az önmegvalósítás, a magad kereste út sokkal fontosabb, mint az, amit kollégáid, vagy főnök, vagy a környezeted szab neked. Kövesd az álmaidat, és bátran térj le a kitaposott útról!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerelem nem kerül el ma sem, de nem biztos, hogy ez az a bizonyos igaz, hű, magasan szárnyaló szerelem. Ha a testi érzéseidet nem követik a lelkiek, akkor talán jobb lenne kihagyni az adódó alkalmat. Főleg akkor, ha valakinek már elkötelezted magad.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új munkalehetőség adódhat, ám nem biztos, hogy a régit érdemes érte feladni. Esetleg mellékesként szóba jöhet, ha bírod még. De meg kell fontolnia, vajon tényleg a pénz-e a legfontosabb, ami most neked hiányzik?
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Mars fényszöge miatt ma könnyen megtalálod az egyensúlyt a magad és mások igényei között, az érzések és a ego közt. Mindenfajta kapcsolatodra jó hatással lesz ez a bolygóállás, úgyhogy örömödet leled a másokkal való beszélgetésekben.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Őszintének és határozottnak kell lenned a kapcsolatodban, ám ez nem azonos azzal, hogy minden tervedet meggondolás és apelláta nélkül a másikra kell erőltetned. Ha így teszel, ne csodálkozz azon, ha végül veszekedése kerül sor.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ideje lenne tisztázni bizonyos félreértéseket. Az életed akkor kap új irányt, ha pontos céljaid vannak, és azokhoz tartod is magad. Idealista álmaid csak akkor válhatnak valóra, ha valóban a te lelkedben gyökereznek!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Izgalmas napra számíthatsz. Egy váratlan esemény végre mosolyt csal az arcodra, és jó esélyed van arra, hogy ez a derű rajta is marad. Aki vágyik rád, most kegyet kaphat. Elnyerheted szíved választottját, ha te is úgy akarod.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Mars fényszöge jó hatással van rád. Ideális a mai nap az ismerkedésre, randevúkra, mert most tudsz hinni önmagadban, és bízni a másikban. Megleped a környezetedet az érzelmességeddel, kiáradó szenvedélyességeddel.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a szokottnál is szerelmesebb vagy: nem tudod tovább türtőztetni az érzéseidet. Végre vallomást teszel annak, aki a vágyad tárgya. Igazad van: csak, ha próbálkozol, derül ki, hogy a másik mit is érez. Legyél hódító!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Olyan helyzetbe kerülhetsz ma, hogy nem engedheted meg, hogy akár egy pillanatra is elveszítsd az uralmat a helyzet felett. Az állandó koncentráció csak akkor fog menni, ha előtte kellőképpen kialudtad, kipihented magad. De megéri a dolog az erőfeszítést, ez egészen bizonyos.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kissé türelmetlen vagy, és még mindig nehezedre esik rendszerbe szedni a dolgaidat. A szétszórtságod ellenére is sokat elérhetsz, ezt pedig annak köszönheted, hogy jól palástolod lelkiállapotodat a mosolyoddal.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Túlságosan érzékeny lehetsz a mai napon, pedig most minden racionalitásodra és összeszedettségedre szükséged lehet. Fontos döntést kell hoznod. Ha hagyod, hogy feldühítsenek, szakítás lehet a vége. Legyél te is tapintatos!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: